ÖZKÖK HEDEFE KİLİTLENMELİYİZ

2019-04-02

Aksaray Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Hamit Özkök, yerel seçim sonuçlarının şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek, “Önümüzde uzun süredir beklediğimiz seçimsiz bir 4,5 yıllık dönem bulunuyor.

STKLARDAN MAHMUT BAŞKANA HER ŞEY HELAL OLSUN

2019-03-22

Aksaray’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları tek yürek oldu ve Aksaray Damızlık Koyun keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk’ e “Her şey helal olsun” dedi.

BAŞKAN ÖZKÖK ÇANAKKALE RUHU YAŞIYOR

2019-03-22

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Özkök, “Vatanını, milletini, ezanını korumak için savaşan ve düşmanlarına boyun eğmeyen göğsü iman dolu kahraman aske

AKSARAY ANKARADA SUYA NEŞTER VURDU

2019-09-05

Aksaray Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu’nun önderliğinde, Aksaray’dan Ankara’ya gelen heyet Devlet Su İşleri( DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın ve İlgili Müdürleri ile Dış Havzalardan Su Getirilmesi Konusunda Toplantı Gerçekleştirildi.

CANLI HAYVAN BORSASI VE BESİCİLİK ALANI İÇİN İMZALAR ATILDI

2019-09-05

Aksaray Ticaret Borsası Canlı Hayvan Borsası ve Besicilik Alanı Projesi için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde imza töreni düzenlendi.

HAVZA BAZLI SU SORUNU MASAYA YATIRILDI

2019-09-05

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Konya Ticaret Borsası Toplantı salonunda yapılan bölge istişare toplantısına katıldı. Bölgesel sorunlar başta olmak üzere TURİP, Elüs ve Aracılık şirketi kurulması konusunda ortak karar birliğine varıldı.