Enflasyonla Topyekün Mücadele Başladı

Sayın Üyemiz;

Hükümetimiz tarafından Enflasyonla Mücadele Programı Çerçevesinde Ülke genelinde indirim kampanyası başlatılmıştır.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Enflasyonla Mücadele Programı’na en önemli desteği Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği vermiş, 81 il ve 160 ilçedeki Odalarımız ve Borsalarımızla birlikte Enflasyonla Mücadeleyi sahiplenme kapsamında çalışmalar başlatılmıştır.

Devletimiz ve Türk özel sektörünün el ele vererek başlattığı kampanyanın ülkemiz ekonomisinin geleceği için hayati önem arz etmektedir. Türk özel sektörü, devletimizle birlikte topyekûn bir duruş sergileyerek, ülkemizin menfaatleri doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde olmuştur.

Bu kapsamda, Borsa üyelerimizin de indirim kampanyasına katkıda bulunmaları milletimizin huzur ve refahın artmasında önem arz etmektedir. Aşağıdaki tüketici fiyat endeksi tablosunda yer alan ürün ve hizmetlere yönelik asgari 3 ay en az %10 indirim yapmak suretiyle tüketiciye teşvik sunmak isteyen üyelerimiz isimlerini Borsamıza bildirmeleri gerekmektedir. Enflasyon Mücadele Programına destek veren üyelerimizin listesi hazırlanacak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından ilgili Bakanlıklara gönderilecektir.

Enflasyonla Topyekün Mücadele BaşladıEnflasyonla Topyekün Mücadele BaşladıEnflasyonla Topyekün Mücadele Başladı

Etiketler